Dryp mop 40x13

98.75 DKK

Micro DK Dryp moppen er beregnet til at anvende som udlægningsmoppe, og i tør tilstand som optørringsmoppe (drypsystem) eller til anvendelse med ”kop systemet”.


Bomuldsmoppen er af særlig høj kvalitet, eftersom alle syninger er forstærket med dobbeltsyninger samt kraftfulde nylonlommer. Den høje kvalitetsbladning af bomuld og polyester, gør moppen langtidsholdbar.

Moppen kan anvendes på alle gulvtyper ved gulv vask.

Dryp mop 40x12 150 gram med microfiber

224.15 DKK

Standardmoppe til ringo fladmoppesystem med Microfiber. Moppen som sætter nye normer for efektiv gulvvask. Microfiberstriberne nedsætter rengøringsmiddelforbruget og øger rengøringseffekten. Stor optøringsevne. Tåler kogevask og tøretumbling. Superabsorant blandingsgarn med microfiber i grå striber. Bagsiden i bomuld med forstærkning. Forstærkede lommer.

Dryp mop 40x12 150 gram uden microfiber

222.28 DKK

Standardmoppe til Ringo fladmopsystemet med og uden Microfiberstriber. Moppen som sætter nye normer for effektiv gulvvask. Microfiberstriberne nedsætter rengøringsmiddelforbruget og øger rengøringseffekten. Stor optørringsevne. Tåler kogevask og tørretumbling. Superabsorbant blandingsgarn med microfiber i grå striber. Bagside i bomuld med forstærkning. Forstærkede lommer.