Microfiber

Micro DK leverer måske Danmarks billigste Microfiber Microfiber mopper af bedste kvalitet

Microfiber Konceptet

Hvorfor bruge microfiber?

Der er 3 gode grunde til at du skal vælge microfiber:

1.Økologi

Ved rengøring med microfiber reduceres brugen af kemi med helt op til 90% i forhold til traditionelle rengøringsystemer.
Vandforbruget reduceres ligeledes med op til 90% i forhold til traditionelle rengøringssytemer.
Begge dele er en stor fordel for vort miljø og efterkommere.

2.Ergonomi

Ved rengøring med microfiber reduceres de skader man får ved rengøring væsentligt, da der ikke er nogen tunge spande fulde af vand der skal løftes.

Der er ingen dårlige arbejdsstillinger, da der er indbygget en hel del hjælpemidler i microfibersystemet, som gør at man ikke skal bukke sig, eller skal ned i knæ for at tørre f.eks fodpaneler af. Det samme gælder afstøvning af f.eks lofter, spindelvæv, nedvaskning af baderum mm. Her bruges et smart lille teleskopskaft med en microfiber moppe på. Ved brug af denne kan man stå ret op og ned og gøre rent.

3.Økonomi

Ved rengøring med microfiber glæder du også din pengepung. Du får store besparelser på køb af kemi da du spare op til 90% af det man tidligere brugte. Du spare ligeledes på køb af nye klude og mopper, da de har en holdbarhed på op til minimum 500 gange vask.(ved korrekt brug og vask) Det giver vi garanti på!!

Hvordan virker microfiber?

Microfiber kan fremstilles på flere måder. Vores er en blanding af 70% polyester og 30% polymide. Tråden som vores mopper og klude er lavet af er spaltet 11 gange hvilket giver en utrolig god sugeevne. Vores klude og mopper fjerner - ved en aftørring - op til 99,9% af alt skidt og bakterier. Bakterierne bliver suget ind i kluden, hvor de bliver, indtil kluden eller moppen bliver vasket. De kan altså ikke flytte bakterier rundt fra et sted til et andet ved brug af vores microfiber, også et stort plus.

Vask af microfiber.
Alt microfiber fra Microdk skal vaskes ved over 70 c° uden skyllemiddel.

  • Kvalitetsprodukter
  • Ergonomi
  • Økologi