Om os

MICRODK

- Alt i Microfiber og relateret produkter

Microdk er specialist i handel med microfiber og relateret produkter hertil

​Microdk er en virksomhed, som beskæftiger sig med levering af rengøringsartikler, rengøringsmidler, vinduespudserudstyr og microfiberprodukter til private, virksomheder og det offentlige. Vi har mange års erfaring med at dække indkøbsbehov hos professionelle aktører i rengøringsbranchen.

På www.microdk.dk er det microfiberprodukterne og kvaliteten der er i fokus. Vi leverer også beslægtede produkter til hele rengøringsbranchen herunder rengøringsselskaber, rengøringsfirmaer, industri, det offentlige, servicevirksomheder og naturligvis private. Vi kan tilbyde kvalitetsprodukter til billige priser og det er her vi ønsker at adskille os fra vore konkurrenter.

 

Formålet med Microdk er ganske klart: Vi vil leverer de bedste microfiberprodukter til konkurrencedygtige priser både til private og erhverv. Samtidig lægger vi vægt på at leverer kvalitetsprodukter, som er genanvendelige og dermed langtidsholdbare. Vi leverer vores produkter fra 3-5 dage og fokuserer på at give vores kunder en professionel indkøbsrådgivning.

Vi vil give vores kunder muligheden for at gøre store besparelser i forbindelse med indkøb af vores produkter. Samtidig ønsker vi, at vores produkter skaber værdi, der hvor de bruges.

Microdk er en virksomhed med en god sund indstilling til de produkter, som vi arbejder med. Vi kender til de behov, der er hos indkøbere og personale i rengøringsbranchen, og tænker altid vores produkter ind i hele rengøringsprocessen. Dette afspejles i den rådgivning vi giver vores kunder gennem hele salgsprocessen, for vi er stolte af de produkter vi sælger.

​Hos Microdk lægger vi stor vægt på den personlige kontakt til vores kunder. Vi opretholder den tætte kontakt via kundebesøg, deltagelse på messer, udsendelse af nyhedsbreve og ved at holde gang i en løbende dialog med alle vores interessenter. Gennem den løbende dialog er det vores mål, at vi kommer tættere på vores kunder og samarbejdspartner og derved får uvurderlige input fra rengøringsbranchen, servicebranchen og industrien, som kan være med til at udvikle vores virksomhed, vores produkt-sortiment og vores service. Igennem den tætte kontakt, tilbyder vi også rengøringskurser for vores samarbejdspartner.

Vi udvider hele tiden vores varesortiment og lancerer nye tilbud, så hvis du er interesseret i at følge med i hvad der sker på Microdk og modtage vores tilbud kan du abonnere på vores nyhedsbrev

Microfiberklude og mopper. Microdk leverer alt i microfiber
  • Kvalitetsprodukter
  • Ergonomi
  • Økologi