Micro Antibac 40x40

59.95 DKK

Micro Antibac

Micro Antibac som er antibakteriel. Kan vaskes over 500 gange og alligevel bevare sin evne til at dræbe bakterier og svampe. Virker ved hjælp af sølvioner.

Microfiberkluden kan anvendes i tør og fugtig tilstand.

 

Fås i Blå, Pink, Grøn og Gul i størrelse 40x40

Micro Soft

49.95 DKK

Micro Soft er den perfekte microfiberklud hvis du har nogle sarte overflader, og ikke ønsker risikoen med at ridse.

Micro Soft er ekstrem blød

 

40x40 Fås i blå og grøn

Micro Royale de Lux Vaffelvævet 40x40 blå

56.20 DKK

Micro Royale de Lux Vaffelvævet 40x40 blå

Universal vaffelvævet microfiberklud anvendes til al inventarrengøring, i tør og fugtig tilstand. Den unikke efterbehandling af kluden sikrer en fantastisk aftørringseffekt i en og samme arbejdsbevægelse, med en hurtig optørring. Vaffel-vævningen gør, at der stort set ingen friktion er i kluden, således at den skåner rengøringspersonalet mht. brug af kræfter og belastning af håndled.


Den særlige vaffel-vævning af kluden gør at microfiberkluden har en meget høj væskeabsorption og derved rækker til mange overtørringer.

Microfiberkluden kan med fordel benyttes uden brug af kemi for at opnå et perfekt rengøringsresultat - opsamlingen af partikler vha. statisk elektricitet sker ved at microfiberkluden fastholder snavs pga den særlige 50% polyester og 50% polyamid blanding og vævning.

Kluden er 40x40 cm og sikrer 16 store rengøringssider.

Micro lux vaffelvævet 40x40 blå

43.69 DKK

MICRO Lux Vaffelvævet 40x40 blå

Universal vaffelvævet microfiberklud anvendes til al inventarrengøring, i tør og fugtig tilstand.

Micro Window hvid 40x40

54.95 DKK

Micro Window hvid

Microfiber-glaskluden anvendes til rengøring af glas, vinduer, spejle samt lakerede overflader, hvor man normalt ville bruge glaspoleringsmidler.

Den ultra fine vævning af microfiber-tråde, som blot er 0,14 dtex tykke, gør glaskludens egenskaber unikke, da den ikke efterlader fnug eller vandstriber ved blot en enkelt overtørring. Således spares der tid og kræfter på gentagne overtørringer.

Selvom fiberne er ekstremt tynde gør blandingsforholdet i kluden at den stadig er langtidsholdbar - testet til over 1000 vaske.

Microfiberkluden kan med fordel benyttes uden brug af kemi for at op nå et perfekt rengøringsreslutat - opsamlingen af partikler vha. statisk elektricitet fastholder snavs pga den særlige 50% polyester og 50% polyamid blanding og vævning.

Micro Window blå

54.95 DKK

Micro Window Blå

God og kraftig basis glasklud i microfiber til anvendelse på glas, vinduer, stål og højglas overflader.